Всички категории
EN
[снимки:заглавие]

UHPC-Zhuoou Group


СЪОБЩЕНИЕ
Описание

UHPC-001

UHPC-002

UHPC-006

UHPC-009

UHPC-011

UHPC-018

UHPC-022

UHPC-021

UHPC-030

UHPC-029

UHPC-031

UHPC-035

За повече подробности, моля щракнете Изтегли!

Иновации на UHPC:

UHPC е материал на циментова основа със свръхвисока якост, висока якост и ниска порьозност. Основната му формула е да сведе до минимум вътрешните дефекти (порьозност и микропукнатини) чрез увеличаване на фиността и активността на компонентите и без използване на груби агрегати, като по този начин се постига свръхвисока якост и висока издръжливост.

1. Изключително висока издръжливост

Специалната формула на UHPC води до правилно подреждане на молекулите, с изключително ниско проникване и висока издръжливост, дори при условия като замръзване и размразяване, морско вълнение, алуминиев сулфат, слаба киселина или карбонизация и др.

2. Свръхвисоки механични свойства

UHPC има висока якост и добра устойчивост на удар и може да се използва за защитни конструкции в отбранителни проекти, както и за специални конструкции, които изискват висока товароносимост.

3. Изключително висока работна производителност

UHPC може да издържи на външни сили като триене, огън, взривяване, замръзване и размразяване, градушка или други природни щети. Също така е високоефективен при хидроизолация и топлоизолация.

4. Декоративни ефекти

UHPC може да реализира мечтите на дизайнерите, придавайки на архитектурата по-богата форма, цвят и текстура. С високо покритие на повърхността, UHPC може да предотврати нахлуването на вредни вещества и има отлична производителност на самопочистване.

5. Устойчивост на околната среда

Структурата на UHPC помага за устойчивото развитие на околната среда чрез намаляване на разходите за строителство, формоване, труд и поддръжка, чрез подобряване на безопасността на строителните обекти и чрез увеличаване на скоростта на строителство и жизнения цикъл на сградите.

Техническо ниво и спецификации:

UHPC има отлични механични, дренажни и самовъзстановителни свойства и е лесен за поддръжка и архитектурни ефекти. Неговите характеристики са значително по-добри от обикновения бетон, високопроизводителния бетон и GRC. Неговите превъзходни механични свойства осигуряват по-малко потребление на материал и по-висок капацитет на натоварване от обикновения цимент, което води до по-лек и по-тънък компонент. Намаляването на собственото тегло не само спестява материал и повишава ефективността на производството, но също така помага на дизайнерите и строителите да разширят своето въображение и креативност.

Въпроси и отговори на клиентите
    Не съответства на нито един въпрос!
СЪОБЩЕНИЕ
ВИНАГИ СМЕ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ!
Моля, щракнете тук, за да се свържете с нас