Всички категории
EN
[снимки:заглавие]

Група TCP-Zhuoou


СЪОБЩЕНИЕ
Описание

Тематична циментова мазилка нар TCP е термореактивен пластмасов композит, изграден от много комбинации от полимерни смоли, органични или инертни пълнители и подсилвания от фибростъкло. Метални или пластмасови рамки или вграждания, проектирани за постигане на желаната производителност от произвеждания продукт, се използват за закрепване на TCP към подходящи структурни субстрати. Най-голямото предимство на композита от фибростъкло е гъвкавостта на дизайна, която той предлага на архитекти, дизайнери и производители, и дългосрочната издръжливост на материала с повърхности, които могат да се боядисват, или интегрални цветове.


TCP-STF

TCP-WF

TCP-SF

TCP-WTF

TCP-ZW

TCP-YG

TCP-FBF

TCP-BF

TCP-GH

TCP-ZW001

TCP-WTF007

TCP-YG022

За повече подробности, моля щракнете Изтегли!

Физични свойства

Цимент

• Целият използван цимент Тип 1 Портланд цимент, отговарящ на всички изисквания на ASTM C 150.

• Целият пясък отговаря на всички изисквания на ASTM C 144.

• Всички разтвори за щамповане отговарят на всички изисквания на ASTM C 150.

Торкрет

• Трябва да използва инертен материал, който създава високи якостни свойства в бетона (т.е. ъглова форма, равномерна градация и висококачествен избор на инертен материал)

• Торкретът може да бъде подсилен с влакна за увеличаване на якостта (т.е. стъклени влакна или синтетични влакна).

• Когато са необходими висока якост на свързване, подобрена кохезия и по-дебели нанесени слоеве (течаща водна среда), трябва да се използва торкрет бетон със силициев диоксид.

• Полимер-модифициран торкрет бетон може да се използва за увеличаване на якостта на опън и огъване, подобряване на връзките и по-ниска пропускливост.

• Постигнете минимална якост на натиск от 4000 psi.

Добавки

Добавки могат да се използват за подобряване на определени характеристики на бетона. Съответствие на всички добавки с приложимите раздели на ASTM C 260, C 494 и C 618.

Обичайните добавки включват: летлива пепел, силициев диоксид, суперпластификатори, забавители на водата, ускорители на втвърдяване и увличане на въздух.

Примесите, съдържащи хлорид, са забранени, ако металът е вграден в скалната конструкция или е подсилен.

Приложения

• Може да се достави като продукт с клас А на пожар, което го прави отличен избор за повечето аспекти на екстериора или интериора на сградата архитектурна фасада системи.

TCP също така е устойчив на корозия и следователно може да се използва в тежки или екстремни среди, стига всички стоманени армировъчни пръти да имат покритие от 25-50 мм от всяка страна.

конкурентно предимство

• Може да се произвежда във всякаква форма, частите могат да бъдат прецизно проектирани. Извити, оребрени, гофрирани или перфорирани компоненти са само част от възможностите.

• Може да се доставя в широка гама от покрития – гладки или текстурирани и в гама от цветове или повърхности, готови за грундиране.

• Е сред най-силните от всички строителни материали с якостни характеристики, съответстващи на FRP, стомана или алуминий.

• Осигурява дълъг експлоатационен живот, тъй като този издръжлив материал ще издържи на десетилетия сурово време. Въпреки че лесно се боядисва, цветът може да бъде неразделна част от мократа смес, като по този начин осигурява дълготраен продукт с ниска поддръжка.

• Може да бъде направен да бъде лек, следователно изисква по-малко труд и по-леки носещи конструкции или субстрати, като по този начин се намаляват разходите за изграждане и монтаж, като по този начин се ускорява строителството, ако пясъкът се замени с лек материал като пяна.

Въпроси и отговори на клиентите
    Не съответства на нито един въпрос!
СЪОБЩЕНИЕ
ВИНАГИ СМЕ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ!
Моля, щракнете тук, за да се свържете с нас