Всички категории
EN
[снимки:заглавие]

GRP-Zhuoou Group


СЪОБЩЕНИЕ
Описание

Пластмаса, подсилена с фибростъкло (FRP) също наричан GRP е термореактивен пластмасов композит, изграден от много комбинации от полимерни смоли, органични или инертни пълнители, подсилвания от фибростъкло. Метални/дървени рамки или вграждания, проектирани за постигане на желаната производителност от произвеждания продукт, се използват за закрепване на FRP/GRP към подходящи структурни субстрати. Най-голямото предимство на композита от фибростъкло е гъвкавостта на дизайна, която той предлага на архитекти, дизайнери и производители, и дългосрочната издръжливост на материала с боядисваеми повърхности или интегрални цветове.


GRP-BF

GRP-FBF

GRP-GH

ВРП-ДПС

GRP-MRF015

GRP-SF

GRP-STF

GRP-STF016

GRP-TF

GRP-WF

GRP-WTF

GRP-YG

За повече подробности, моля щракнете Изтегли!

Физични свойства
Стойност на имуществотоМетод на изпитване/Резултат
компресияASTM-D-695 27,000 XNUMX psi
Силна сила2,336 ps
Стойност на имуществотоМетод на изпитване/Резултат
CTE СредноASTM-D-696 23.2 x 10-6 инча/инча/°F
ПлътностASTM-D-792 110 lbs/cu.ft.
Запалимост – материали от клас IASTM-E-84 25 или по-малко Пламък/50 или по-малко Дим
Запалими - Клас 1 материалиASTM-E-84 25 или по-малко Пламък/50 или по-малко Дим
Флексуална силаASTM-D-790 22,000 XNUMX psi
Огъващи се модули x 106ASTM-D-790 1.38 ksi
Издръжливост на опънASTM-D-638 11,500 XNUMX psi
Модул на якост на опън x 106ASTM-D-638 2.0 ksi
Единично тегло (lbs./sq.ft. при 3/16”)1.5-2 lbs.
Стъклено съдържание14.9%
Съдържание на ATH43%
Съдържание на смола

41.6%


Приложения

• Може да се достави като продукт с клас А на пожароустойчивост, което го прави отличен избор за повечето аспекти на външните или вътрешните архитектурни фасадни системи на сграда.

конкурентно предимство

• Може да се произвежда във всякаква форма, частите могат да бъдат прецизно проектирани. Извити, оребрени, гофрирани или перфорирани компоненти са само част от възможностите.

• Може да се доставя в широка гама от покрития – гладки или текстурирани и в гама от цветове или повърхности, готови за грундиране.

• Е сред най-силните от всички строителни материали с якостни характеристики, съответстващи на бетон, стомана или алуминий. (Kg за Kg фибростъкло е по-здраво от стоманата)

• Осигурява дълъг експлоатационен живот, тъй като този издръжлив материал ще издържи на десетилетия сурово време. Въпреки че лесно се боядисва, цветът може да бъде неразделна част от лицето на гел лака, като по този начин осигурява лесен за поддръжка, устойчив на UV лъчи дълготраен продукт. FRP/GRP също така е устойчив на корозия и следователно може да се използва в тежки или екстремни среди.

• Лек е, следователно изисква по-малко труд и по-леки носещи конструкции или субстрати, като по този начин намалява разходите за изграждане и монтаж, като по този начин ускорява строителството

Въпроси и отговори на клиентите
    Не съответства на нито един въпрос!
СЪОБЩЕНИЕ
ВИНАГИ СМЕ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ!
Моля, щракнете тук, за да се свържете с нас